Berg Blesi fra Hov

Berger ble født her på Hov i 2000. Pappan hans er shetlandsponnien Gibson som står her og mamman er en nordlandshest som heter Bergfru. Hun sto her før, men trivdes ikke som skolehest.

Berger er morsom ponni med mye liv og sprell i beina. Han oppfører seg for det meste veldig bra på rideskolen, men han er absolutt i stand til å gi rytteren sin litt utfordringer. Han har en del "faste" ryttere som ikke lar seg skremme av litt hopp og sprett og da kan han gå kjempefint. Han liker fart og spenning. På tur vil han gjerne fort frem og du må ha god erfaring hvis du skal klare å takle hans glade krumsping i skogen

Berger har desverre hatt mye problemer med vondt i magen og det har flere ganger stått om livet. Vi krysser fingre, armer og ben for at han skal holde seg frisk og rask for all framtid. Vi kan nok bli irriterte og lei av alle hans påfunn til tider, men når han er syk så er det eneste vi ønsker oss nettopp det at han igjen skal få komme seg på bena og rampe mer!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

leah | Svar 01.12.2019 13:50

savner blesi

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.11 | 09:38

Hei!
Vi starter nye kurs neste uke. Kan du sende meg en sms på 48051021 så tar jeg kontakt med deg. Mvh siw steinmo

...
03.11 | 20:30

Min datter på syv år ønsker å begynne hos dere. Når starter kursene? Hun går på Kongeveien skole og går på SFO. Så dette hente systemet deres kan passe.

...
24.08 | 22:14

Hei! Vi rir på tur stort sett hver helg. Alt fra 1 time til 3 timer. Send meg en sms så Kan vi avtale. Mvh Siw 48051021 🙂

...
24.08 | 17:16

Hei . Jeg kunne tenkt meg å prøve turridning hos dere 🙂. Når passer det og hvor lenge varer turridning ?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE