Hestedilla - hest etter skoletid

Hestedilla hest etter skoletid

Vi tilbyr opplæring i hest, hestestell og ridning etter skoletid på mandager og onsdager. Kurset går 1 gang pr. uke (du velger enten mandag eller onsdag) Varighet 10 uker. 

 Vi møter barna på skolen og derfra drar vi til rideskolen. På rideskolen får de litt mat og drikke før vi setter i gang i stallen. Barna vil få være med på å hente hester, legge på grimer, leie, stelle, gjøre rent m.m og selvfølgelig ri. Vi legger inn litt teori (tilpasset barn) hver gang og avslutter hvert kurs med teoretiske og praktiske oppgaver av det vi har vært igjennom. Barna vil få et kursbevis etter endt kurs.

Fokuset vil hele tiden være på sikkerhet og trygg omgang med hestene. Hester er store dyr som er styrt av instinkter og derfor er kunnskap det viktigste redskapet vi har for å trygge omgangen med disse flotte dyrene.

Barna hentes på Hov rideskole kl 1630.

De trenger ikke noe spesielt utstyr, sikkerhetsvest og hjelm får de låne her.

Pris kr. 2800,- for 10 dager (inkl. reise, mat og drikke) OBS! Gjelder ved henting kl. 1630

 

Hov rideskole ligger idyllisk til i enden av Hovsveien med flott natur og mange fine ridestier rett utenfor døra. Vi startet opp i 1999. På gården har vi snille islandshester og shetlandsponnier som er rolige og vant med barn. I tillegg bor det en hund, katter og høner her. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.11 | 09:38

Hei!
Vi starter nye kurs neste uke. Kan du sende meg en sms på 48051021 så tar jeg kontakt med deg. Mvh siw steinmo

...
03.11 | 20:30

Min datter på syv år ønsker å begynne hos dere. Når starter kursene? Hun går på Kongeveien skole og går på SFO. Så dette hente systemet deres kan passe.

...
24.08 | 22:14

Hei! Vi rir på tur stort sett hver helg. Alt fra 1 time til 3 timer. Send meg en sms så Kan vi avtale. Mvh Siw 48051021 🙂

...
24.08 | 17:16

Hei . Jeg kunne tenkt meg å prøve turridning hos dere 🙂. Når passer det og hvor lenge varer turridning ?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE